Referenssit

Sun Saunan Relax-laude

Kuvan laudemalli on Relax ja materiaalina on jättiläistuija. Lauteen leveys on 142 mm. Paneelit ovat 140 mm leveätä lämpökäsiteltyä magnoliaa, ja valaistukseen on käytetty 22-kuituista ECO-valaisinta. Lasiseinän väri pronssi. Saunan leveys on 2300 mm ja syvyys 2200 mm.

Lue lisää...

Sun Saunan Kotikylpylä Jyväskylässä

Kuva on Sun Saunan Jyväskylän myymälästä. Lauteiden materiaaleina ovat tervaleppä ja lämpökäsitelty haapa, ja paneelit ovat tervaleppää. Valaisimena on 32-kuituinen ECO-valaisin. Saunan leveys on 2200 mm ja syvyys 1800 mm.

Lue lisää...

Sun Saunan messulaude vuodelta 2004

Kuva on Rakennusmessuilta vuodelta 2004. U-mallisen Classic-lauteen materiaalina on käytetty lämpökäsiteltyä haapaa, ja selkänojissa, pyöristetyssä etuprofiilissa ja väliritilöissä tervaleppää. Paneelit ovat myös tervaleppää. Valaisimena on 32-kuituinen ECO-valaisin. Saunan leveys on 2200 mm ja syvyys 2000 mm.

[...]

Lue lisää...

Sun Saunan messuosasto Oulun Asuntomessuilta 2005

Tämä sauna on Oulun Asuntomessuilta vuodelta 2005. Materiaaleina sekä lauteissa että paneeleissa on tervaleppä, ja kiuas on Helon Saunatonttu 8 kW. Valaistus on toteutettu 16-kuituisella Eco-valaisimella. Kirkkaan väristä lasiseinää on käytetty luomaan yhtenäisen tilan tuntua saunan ja pesuhuoneen välile. Pesuhuoneen katon paneelit o [...]

Lue lisää...

Sun Saunan Relax-laude Vaajakoskella

Kuvassa on Vaajakoskelle asennettu sauna, jonka laudemallina on Relax ja materiaalina jättiläistuija. Paneelit ovat 120 mm leveätä lämpökäsiteltyä magnoliaa. Valaistukseen on käytetty 32-kuituista ECO-valaisinta. Lasiseinän väri on pronssi. Saunan leveys on 2600 mm ja syvyys 1950 mm.

Lue lisää...