Sun Sauna Kotikylpylä -tuotteet

Sun Saunan tilaohjelmassa, pesuhuone ja pukeutumistila vilvoittelumahdollisuuksineen muodostavat toiminnallisuudeltaan ihanteellisen kokonaisuuden, jossa yhdistyvät entisaikojen saunaperinteet, moderni ulkonäkö ja laadukas toteutus.

Tätä tilaohjelmaa ja ajattelutapaa kutsumme Sun Saunan Kotikylpyläksi. Kotikylpylässä on pelkän saunan lisäksi huomioitu myös kulkuyhteydet saunaosastolle ja sieltä pois, oikein sijoitetut paikat välioville, suihkuille ja ammeille sekä yhteensopivat materiaalivalinnat. Sun Saunan lippulaiva on Kotikylpylä-kokonaisuus, joka sisältää saunan valmislaudepaketin, saunan ja pesuhuoneen välisen lasiseinän, paneelit saunaan sekä pesu- ja pukuhuoneen kattoon, saunan kuituvalaistuksen, kiukaan sekä pesu- ja pukuhuoneen erikoiskalusteet. Tämä ”tuoteperhe” on luonnollisesti mahdollista jakaa myös pienempiin osiin, jokaisen tuotteen pystyt hankkimaan myös erikseen! 

               Lauteet 1 280x190    lasiseina 1 280x190    valaistus 1 280x190

               panelointi 280x190    kiukaat 1 280x190    kalusteet 280x190

Tuotteidemme lisäksi autamme myös sinua tilasuunnittelussa. On tärkeää että saunatila on oikein mitoitettu, lauteen malli sekä tilan layout sopii vaadittuun tarpeeseen, puumateriaalit sekä lasien sävyt sopivat kylpyhuoneen puolelle valittuun laattaan ja suihkulle on varattu tarpeeksi tilaa. Tarjouksen mukana saat aina asiantuntijamme ehdotuksen toimivasta tilaratkaisusta CAD-mittakuvien ja 3D-värikuvien kera!

Tarvittaessa voimme hoitaa myös koko projektin, eli esimerkiksi remonttikohteessa aina vanhan saunan purkamisesta, uudistetun kokonaisuuden suunnittelusta asennukseen ja rahoitukseen saakka. 

Laudepaketti

Valmislaudemallistossamme on 6 erilaista laudemallia: Classic-, Relax-, Elegance-, Wave-, Log- ja Swing-lauteet. Jokaisella lauteella on oma harkittu uniikki muotokielensä, tutustu laudemallistoomme ja löydä sinun silmääsi parhaiten sopiva ratkaisu!

 

Lasiseinät- ja ovet

Mittatilaustyönä valmistetut saunan- ja pesuhuoneen lasiseinät avartavat tilaa, ne toimivat samalla sekä tilan jakajina että tilan yhdistäjinä.

Saunan valaistus

Tunnelmallinen ja moderni saunan valaistus toteutetaan Sun Saunan Kotikylpylään kuituvalojen avulla. Voit valita joko saunan lauteiden selkänojiin ja istuinlauteen etureunaan integroidun laudevalasimen, laudevalaisimen kiuaslinssin kera tai saunan kattoon tulevan kuitusarjan! 

 

Paneelit ja listat

Paneelit saunaan sekä pesu- ja pukuhuoneen kattoon puulistoineen ovat oleellinen osa saunaosaston sisustusta. Kattavassa paneelivalikoimassamme useita materiaali- ja profiilivaihtoehtoja. Valitse sisutukseesi sopiva paneelimalli ja materiaali tarjouspyyntöohjelmasta, lisätietoa vaihtoehdoista löydät kotisivujemme Panelointi-osiosta.

Kiukaat

Tarjoamme saunasi ”sydämeksi” IKI Kiuas Oy:n IKI- ja KAJO-kiukaiden malliston. Toimitamme myös muiden kiuasvalmistajien kiukaita. Oikein mitoitettu ja laadukas käsityönä valmistettu kiuas takaa nautinnolliset löylyt!

 

Kalusteet

Kotikylpylä-designia pesu- ja pukutiloissa jatkavat näihin tiloihin suunnitellut erikoiskalusteet, kuten pesu- ja pukuhuoneen penkit. Kankaiselle markiisituolille on mukava istahtaa nauttimaan saunavirvokkeita vaikkapa takapihan terassille!

Lue myös Sun Saunan palvelukonseptista.Tässä kerrotaan, miten suunnitteluprosessi etenee.

Saunagalleria   Pyydä tarjous   Kotikylpylän suunnittelu ABC