Saunan kiukaat

Sun Saunan Kotikylpylän kruunaa laadukas kiuas

Oikeanlaisen kiukaan valitseminen on keskeinen osa saunan sisustusta. Kiukaan valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota tietenkin kiukaan tehoon ja käytettävyyteen, mutta myös sen ulkonäköön. Kiuasvalikoimamme on laaja, ja jokaiselta kiuasvalmistajalla löytyy hyviä kiukaita. Kiukaan valinnan voi tehdä niin ulkonäön kuin omien arvojensakin pohjalta.

Suosittelemme, että kiukaan ja laudemalliston valinta tehtäisiin samaan aikaan, jotta ne sointuisivat mahdollisimman hyvin yhteen. Nykyisin useimmat kiukaat ovat ohjattavissa ulkoisilla ohjauskeskuksilla, jotka ovat helppokäyttöisiä, kauniita ja mahdollistavat kiukaan integroinnin tai upottamisen lauteeseen. Useimmille kiukaille löytyvät myös kiuaskohtaiset upotuskaulukset, joilla saadaan viimeistelty lopputulos.

Kiukaan valaisemiseen kannattaa kiinnittää myös huomiota. Oikealla valaisulla kiuas voidaan nostaa esille ympäristöstään ja antaa sille arvoisensa näkyvyyden.

Myymme IKI-kiukaita, Mondexin, Harvian, Helon, Tulikiven kiukaita sekä Tähtisaunojen Magnum-kiuasmalleja. Kysy asiantuntijaltamme myös vinkkejä eri kiuasmallien eroista oikean ratkaisun löytämiseksi. Suunnittelemistamme saunoistamme ympäri Suomen löytyy lähes koko markkinoilla oleva kiuasvalikoima aina Mondexin vuolukivikiukaita, Harvian ”ainavalmiita” sekä pienempien kiuasvalmistajien malleja myöten!

Saunan kiukaat

Kuva 1. IKI-kiuas 7,5 kW

Lämpöleppäpaneeli kapea

Kuva 2. IKI-kiuas, Monolith 9 kW

SunSauna Log laude

Kuva 3. Tulikivi Rae 6,8 kW

Saunan kiukaat

Kuva 4. Magnum Original Malja 9 kW