Dura-mallisto

Paras laude kestävyydeltään ja hinta/laatusuhteeltaan. Uimahalleissa kestäväksi koettu lauderakenne kotisaunoihin räätälöitynä. Saranoitu sidelistaton lauderakenne tuo helppokäyttöisyyttä arkeen.

Durassa on itsekantava runko, ja sen laudelaudat kiinnitetään runkona toimiviin otsalautoihin tapittamalla. Tapitettu ruuviton lauderakenne mahdollistaa lauteen lyhentämisen rakennuspaikalla ilman laudelautojen irrottamista. Lauteessa ei ole lainkaan sidelistoja lauteen alapinnoilla. Sidelistaton rakenne helpottaa lauteen huoltoa ja lisää käyttöikää koska vesi ei pääse imeytymään laudelautoihin päätypuusta ja aiheuttamaan lautojen halkeamista.

sunsauna dura

Lauteiden kiinnitysjärjestelmä mahdollistaa lauteen pystyyn nostamisen ja irrottamisen (lisätuote). Vakiokiinnikkeillä laude ei ole pystyyn nostettavissa, mutta on irrotettavissa siivousta varten.

Sun Saunan Dura-laude valmistetaan kokonaan erittäin hyvin käyttöä kestävästä lämpökäsitellystä männystä. Lämpökäsiteltymänty on muotonsa pitävä, lahonkestävä ja myrkytön, koska valmistusprosessissa käytetään vain vesihöyryä ja lämpöä.

Osta Dura-lauteet verkkokaupasta

Dura lauteen mitat:

  • Istuinlaude syvyys 500 mm
  • Jalkalaude syvyys 500 mm

Lauteen pituus tehdään mittatilaustyönä tai sovitusmitalla joka lyhynnetään rakennuspaikalla oikeaan mittaan.

sunsauna dura2