Wave-mallisto

Leveät laudelaudat yhdistettynä kaareviin muotoihin. Puusepän taidonnäyte jossa laudelaudoitus kulkee pitkittäissuuntaisesti myös lauteen parhaalla kulmapaikalla.

Wave-laudemallisto on muotokieleltään pelkistetty ja linjakas laude, joka yhdistää leveät laudelaudat kaareviin linjoihin luoden tyylikkään ja harkitun kokonaisuuden. Selkälinjaisen ulkonäkönsä vuoksi Wave sopii lauteeksi monenlaiseen ympäristöön aina perinteisistä taloista moderneihin koteihin ja saunaremonteista uudisrakennuksiin.

Lämpöleppäpaneeli kapea

Lauteiden etureunat ovat kulmamalleissa (L- ja U-lauteet) valmistettu erittäin kestävistä viilutaivutteista. Waven istuinlauteen laudelauta kulkee pitkittäissuuntaisesti myös lauteiden kulmaosassa, joka valmistetaan erikoisliimalevystä jyrsimällä. Wave valmislauteen selkänojat on kallistettu myös kaarevissa kulmaosissa istuinmukavuuden lisäämiseksi. Sun Saunan tapaan myös kaikki Wave-lauteen rallit ja jalkalauteen orret ovat irrotettavissa siivousta ja huoltoa varten.

wave3

Wave Kotikylpylän täydentävät sisustuselementit lauteen lisäksi

Saunatilan paneeleiksi suosittelemme Wave-lauteen kanssa käytettäväksi teräväreunaisia STS-profiilin lämpötervaleppä- tai lämpömagnoliapaneeleita. Isoja kontrasteja hakevalle sopivat hyvin myös leveydeltään kapeammat pyöreäreunaiset STP-profiilin paneelit. Kokonaisuuden Kotikylpyläksi kruunaa saunan ja pesuhuoneen väliin tuleva, nämä tilat yhdistävä lasiseinä. Suosittelemme pesuhuoneen kattoon samaa paneelia kuin saunan paneloimiseen yhtenäisen ilmeen säilyttämiseksi. Lauteiden, paneeleiden sekä lasiseinän lisäksi tarjoamme valaistukseen saunan kattoon tai vaihtoehtoisesti istuinlauteen selkänojiin sekä etureunaan asennettavan kuituvalaisinsarjan. Saunan sydämeksi voit valita eri kiuasvalmistajien esim. Iki:n, Harvian, Helon tai Tulikiven laatukiukaan.

Materiaalit:

  • tervaleppä 140 mm
  • lämpökäsitelty tervaleppä 140 mm
  • lämpökäsitelty haapa 140 mm

Selkänojat ja väliritilät:

  • tervaleppä tai lämpöhaapa

Rungot ja kiinnitystarvikkeet:

  • Runko on havuliimapuuta (42x66 mm) ja vaneria.
  • Laudejaloissa on säätötassut 20–40 mm säädöllä.
  • Kiinnitysruuvit ovat sähkösinkittyjä tai messinkipäällysteisiä, hyvin kosteissa tiloissa kestäviä.
  • Rungon mukana tulee aina myös vanerilappuja, jotka auttavat rungon paikalleen sovittamisessa!

pukuhuoneen_penkki_2.jpg

Nousutasot:

  • vakionousutaso 500x800 mm (korkeus 380 mm), 1-nousuinen
  • 2-nousuinen taso tehdään aina asiakkaan toivomien mittojen mukaisesti, yleisin koko on 600x800 mm (korkeus 550 mm).

 Sun Sauna Asennusohje Wave lauteet