Sun Saunan Yhteisösaunat, saunat ammattilaisille

Sun Sauna on kehittänyt laudejärjestelmän julkiseen ja yhteisösauna käyttöön. Tavoitteemme on ollut löytää lähestymiskulma, missä käytettävyys, siivottavuus ja käyttö kustannukset tuotteen elinkaaren aikana ovat paremmat kuin nykyisin käytetyissä ratkaisuissa.  Tässä olemme saavuttaneet  tavoitteemme. Tervetuloa tutustumaan laudemallistoihin jotka kestävät käyttöä!

Uusi lauderalli, kestävä, pestävä ja pitkän päälle edullisin.

Lauderallielementit valmistetaan kiinnittämällä laudelaudat olkatapilla otsalautaan kiinni. Näin laudelaudan päät eivät kastuessaan ime vettä eivätkä halkea herkästi. Rallien alapinnalla ei ole lainkaan sidelistoja, tämä helpottaa siivoamista ja vähentää lian tarttumispintaa vaikeasti puhdistettaviin kohtiin. Laudelautojen väliset raot ovat riittävän väljät harja- tai kuitukangaspesimille. Tapittamalla tehty rallirakenne on kestävä, helppohoitoinen ja pitkän käyttöikänsä vuoksi edullinen.

ralli yla

Sauna kovaan käyttöön - Swing Clean laudejärjestelmä

Swing Clean lauteen runkoratkaisut valitaan tilan ja käyttöympäristön mukaisesti: puurunko, metalliset lauderungot: ruostumatonteräs lauderunko, haponkestävä teräs lauderunko tai laatoittamalla tehty lauderunko. Sinkittyä lauderunkoa emme suosittele vaikean puhditettavuuden ja työstökohtien ruostumisen vuoksi.

Tuotteet on suunniteltu erityisesti jatkuvaan käyttöön ja vaativiin siivousolosuhteisiin. Sekä metalliset että puiset lauderungot ovat purettavia ja takaisin kasattavia. Lauderallit ovat kokonsa ja rakenteensa vuoksi helppoja käsitellä.

 

Kuvagalleria   Referenssit

Sun Saunan myynti, yhteisösaunat

Tommi Ikonen, 040 347 0237, tommi.ikonen@sunsauna.fi

logo jilkiset saunat

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse, kysy tuotteista, lähetä pohjakuvasi ja kysy tarjousta.

info@sunsauna.fi

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.