Hotellin sauna

Hotellisaunoja on monenlaisia, päivittäisessä käytössä olevat saunat joilta vaaditaan hyvää käyttökestävyyttä ja helppoa siivottavuutta ja huoltoa. Tietenkään huokuttelevaa ulkonäköä unohtamatta.

Hotellin vuokra- tai tilaussaunalta taas vaaditaan jo jonkinlaista elämyksellisyyttä. Saunomisen pitää olla mieleenjäävä kokemus jotta se tuo asiakkaat nauttimaan saunasta ja yhdessä olosta aina uudelleen.

Saunomiselämys on monen tekijän summa, palvelu pitää olla kunnossa, puitteet selvästi paremmat kuin normaaleissa kotisaunoissa, tilaa koko mukavalle kaveri tai työporukalle sekä tietenkin sauna joka jää positiivisesti mieleen.

Sun Sauna valmistaa ja remontoi saunoja käyttöympäristön vaatimukset huomioiden, asiakaan toiveita kuunnellen ja haasteellisiinkin kohteisiin kestävät ratkaisut hakien. Rakennamme myös erilaisia teemojen mukaan sisustettuja saunoja, Elämyssaunoja.

Elämyssaunoista hyvänä esimerkkinä Laajavuoren Rantasipin kylpylän saunat, Korpisauna, Ruususauna, Mökkisauna, Citysauna ja Kristallisauna jotka ovat Sun Saunan toteuttamia.

Saunaelämyksen mahdollistaa - Sun Sauna

Sun Saunan myynti, yhteisösaunat

Tommi Ikonen, 040 347 0237, tommi.ikonen@sunsauna.fi

logo jilkiset saunat