Taloyhtiön saunat, talosaunat

Taloyhtiöiden saunatiloissa käyttöaste on pitkälti kiinni saunan kunnosta ja saunatilojen viihtyisyydestä. Taloyhtiö saunat ovat kovalla käyttörasituksella päivittäisen käytön ja tiheän siivoustaajuuden vuoksi. Normaaleissa kotisaunoissa käytetyt rakenneratkaisut eivät kestä yhteisösaunakäytössä pitkään ja kuluvat käytössä nopeasti.

Sun Saunalla on oma taloyhtiökäyttöön suunniteltu saunamallistonsa jonka rakenteelliset ratkaisut on suunniteltu jatkuvaa päivittäistä käyttöä silmällä pitäen. Oikeilla tuotevalinnoilla sauna kestää kovaakin käyttöä ja pysyy siistinä elinkaarensa loppuun saakka.

Taloyhtiön saunaremonttia budjetoitaessa kannattaa huomioida lauteen kestoikä. Metallirunkoinen  laude Swing Clean on erinomainen valinta talosaunan lauteeksi. Talosaunoissa käytettävän laudejärjestelmän rst-runko on käytännössä ikuinen, lisäksi runko on purettavissa ja uudelleen kasattavissa saunaremontin paneelin vaihdon yhteydessä. Sinkittyyn runkoon verrattuna rst on arvokkaampi mutta helpommin puhdistettava vaihtoehto, lisäksi sinkityn lauderungon työstökohdat ruostuvat helposti.

Sunsauna-JulkistenLauteet-15112013 0946

Vakio kokoisia lauderalleja voidaan vaihtaa helposti ja nopeasti tarpeen mukaan. Metallirunkoinen Swing Clean laudejärjestelmä on erinomainen valinta talosaunan lauteeksi. Taloyhtiön saunatiloihin on saatavana myös pukuhuoneen penkkejä ja pöytiä sekä rst-runkoisia pesuhuoneen penkkejä.

Sun Sauna tekee saunaremontteja taloyhtiöiden saunatiloihin avaimet käteen periaatteella tai vaihtoehtoisesti meiltä voi tilata saunan rakennustarvikepaketin. Toimitamme paneelit, valaisimet, kiukaat, valmiit lauteet ja pesu- ja pukeutumistilojen kalusteet. Lauteet tulevat esikasattuina kohteeseen toimitettuna, kuvallisen asennusohjeen kanssa. Valmiiden metallirunkoistenkin mittatilauslauteiden asentaminen on helppo ja nopea toimenpide.

Taloyhtiön saunavuorot täyteen - Sun Saunan Swing Clean laudejärjestelmällä!

Sun Saunan myynti, yhteisösaunat

Tommi Ikonen, 040 347 0237, tommi.ikonen@sunsauna.fi

logo jilkiset saunat