Swing Clean metallirungolla

Teräsrungot kootaan tehtaalla valmiiksi tehdyistä komponenteista, joita ei tarvitse hitsata paikanpäällä. Lauderallit ovat pikakiinnikkeillä rungossa, joten niiden asentaminen, pesu ja huolto ovat helppoa. Lauteen rungon saa kasattua ja purettua helposti siivousta tai huoltoa varten. Teräsrunkoinen saunanlaude sopii kaikkiin jatkuvassa käytössä oleviin saunoihin. Runkomateriaali valitaan käyttökohteen mukaan.

  • Happoteräs eli HST (1.4404) on molybdeeniseostettu ruostumaton teräs kloridipitoiseen ympäristöön (uimahallit ja kylpylät).
  • Ruostumaton teräs eli RST (1.4301) sopii hyvin muihin kuin kloridipitoisiin ympäristöihin kuten taloyhtiön saunatiloihin ja on merkittävästi happoterästä edullisempi materiaali.
  • Sinkitty lauderunko, emme suosittele sinkityn lauderungon käyttöä vaikean puhdistettavuuden vuoksi (karkea pinta ja mahdollinen ruostuminen työstökohdista)

Sunsauna-JulkistenLauteet-15112013 0946

Teräsrunkoisen Swing Clean - laudejärjestelmän toimitussisältö

Ylä- ja alalauteen laude-elementit

Laude-elementtien syvyydet ylä- ja alalauteessa 400, 500 ja 600 mm. Materiaaleina ovat lämpökäsitelty haapa ja lämpökäsitelty mänty.

Väliritilä

Ylä- ja alalauteen välisen ritilän ansiosta lastenkin on turvallista saunoa. Materiaali on sama kuin ralleissa.

Selkänojat

Selkänojat ovat kallistettuja, joten istuma-asento on tukeva ja ergonominen.

Runko ja kiinnitystarvikkeet, metallirunkoinen saunan laude

Laudepaketti sisältää lauteen rungon ja kiinnitystarvikkeet. Lauteen metallirunko on 40x80 mm putkea, ja runkotarvikkeiden materiaalina on RST tai HST käyttökohteesta riippuen.

Nousujakkarat/-tasot

Jakkarat tehdään mittatilaustyönä käyttökohteen mukaan.

Sun Saunan myynti, yhteisösaunat

Tommi Ikonen, 040 347 0237, tommi.ikonen@sunsauna.fi

logo jilkiset saunat